Tip: Kids Valley in Molenheide

Een tijdje terug heb ik op mijn blog een uitgebreid artikel geschreven over mijn verblijf in bungalowpark Molenheide, samen met mijn vrouw en twee kinderen. Zoals je in dat artikel kon lezen, is Molenheide echt de ideale plek om er eens op uit te trekken samen met je kinderen. Maar in dit artikel wens ik toch nog even kort terug te komen op de binnenspeeltuin van Molenheide, die echt wel een enorme troef is van het bungalowpark.

Meer dan 7.500 vierkante meter speelplezier

De binnenspeeltuin of indoorspeeltuin van Molenheide heet eigenlijk officieel Kids Valley en is volgens Molenheide zelf de grootste indoor speeltuin van ons land. De mogelijkheden zijn er echt eindeloos. Zo kunnen de kinderen er klimmen, klauteren, glijden en springen in een prachtige omgetoverde droomwereld waar heel wat speeltoestellen staan zoals klimtorens, glijbanen, …

Ontmoet Sara de Sprinkhaan

Iets wat mijn kinderen erg leuk vonden, was de ontmoeting met de mascotte van Park Molenheide. Die heet Sara de Sprinkhaan en is regelmatig aanwezig in de binnenspeeltuin. Ze loopt er rond om kennis te maken met de kinderen en om wat met hen te spelen.

Gezellig iets eten in Tom’s Herberg

Na een dagje ravotten in de binnenspeeltuin hadden onze kinderen natuurlijk grote honger en waren ze toe aan een stevige hap. Vlakbij de indoorspeeltuin ligt het restaurant Tom’s Herberg. Dit is een zogenaamd self-service restaurant waar je de gekende snacks zoals hamburgers, frietjes en andere dingen kunt eten. Het is er dus wel zelfbediening! Tijdens ons eerste bezoek aan Tom’s Herberg werd er ons verteld dat we ook gewoon eten en drinken konden bestellen om dit vervolgens in onze eigen bungalow op te eten. De laatste avond maakten we van deze dienst handig gebruik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *